Fiind unul dintre membrii juriului care a premiat piesa in 2004, alaturi de Victor Ioan Frunza si Marian Popescu, Sorin Militaru declara acum pentru ziarul ZIUA ca a vrut sa-si duca alegerea pana la capat si sa monteze textul pe una dintre scenele Nationalului, la propunerea directorului institutiei, Ion Caramitru. "In general, e necesar ca teatrele mari sa monteze dramaturgie romaneasca contemporana. E normal ca dramaturgii sa fie ajutati si sa fie jucati. In cele mai multe cazuri, cei mai fericiti dintre ei raman doar publicati", afirma regizorul Sorin Militaru. "Si, dincolo de acest motiv, mi s-a parut ca textul prezinta intr-un mod flagrant Romania de azi. Sex-shop-ul este o metafora. Oamenii traiesc in iluzie acolo si vorbesc despre iluzii. In sex-shop vin indivizi diversi, oameni tristi, acolo se creeaza povesti personale... De la Dorina, fata care vinde in sex-shop si viseaza la altceva, la falsul bodyguard, de la batranul care traieste intr-o alta lume, un nostalgic al regimului comunist, la travestitul-homosexual care vine la sex-shop ca sa-si caute propria identitate sau o asa-zisa normalitate, toti se strang acolo pentru a povesti. E o piesa mai putin despre sex si mai mult despre iubire..." Dincolo de mesajul realist al piesei, regia isi propune sa speculeze tocmai "iluziile puse in joc". Sa depaseasca acest prim nivel al textului, ducandu-l catre un alt nivel al decriptarii.
"Nu stiu ce tip de public va veni sa vada spectacolul. Eu fac teatru pentru ca simt nevoia sa fac, nu montez pentru un anumit tip de public", ne raspunde in continuare regizorul. "Cred in publicul selectiv. Iar cei care vor veni aici sperand sa vada femei goale vor pleca dezamagiti."
Distributia spectacolului este formata din Tania Popa, Constantin Dinulescu, Daniel Badale, Vitalie Bichir, Silviu Biris, Razvan Oprea si Maria Garbovan, cu o scenografie ce-i apartine Alinei Herescu, coregrafia Andreei Duta, iar muzica este semnata de Vlaicu Golcea.