Astazi, 1 martie 2012, dupa mai bine de un an, proiectul electro Discoballs revine pe scena din Club Control Bucuresti, de la orele 22.00.
Seara va fi completata de un live mix marca Rusu & Flore, aka Khidja.
”Heroes”, primul release din 2012 al trupei Discoballs se afla deja in heavy rotation la Radio Guerrilla. Produsa, mixata si masterizata la studioul IPT Recording, piesa asteapta “lumina zilei” de prin noiembrie, anul trecut.
Trupa promite ca va reveni cu un al doilea release (ce cocheteaza cu zona dubstep) pana la iesirea ghioceilor.
In lista materialelor discografice, Discoballs bifeaza cu mandrie single-ul “Planetarium”( Dark Clover Records, 2011) si piesa “Str. Ongfeeling” (2010 ) inclusa pe compilatia “Buzz.ro!” lansata de Local Records.
Alexei (synth / sampler), Mizdan (bass guitar / synth) si Kirodian ( drums / percussion), autodefinesc proiectul Discoballs ca ”o provocare, un manifest, un curent, un show – con cojones y con corazon. Muzica electronica, improvizatie fara limitele genurilor.”
Povestea Discoballs incepe in anul 2008 si prinde un contur din ce in ce mai clar, dar in acelasi timp surprinzator, o data cu fiecare performance.
Valul muzicii electronice romanesti i-a purtat, in toti acesti ani, prin numeroase cluburi din tara si la numeroase party-uri si festivaluri de profil.
A. A.
editor artline.ro
1 martie 2012
Nick
Foarte bine, dar vă recomand să vă faceţi etleme temeinic, pentru a combate argumentat şi infailibil, sofistica contra. Să fiţi ofensivi. cen loc să acceptaţi ca prin mijloace administrative să fie eengustat, dimpotrivă, lărgiţi bazinul de electori. Cum? cen primul reend, veţi descoperi că legile de organizare a alegerilor (toate) pun drept condiţie de exercitare a dreptului de vot documentul de identitate een termenul de valabilitate. Ceea ce e o nemernicie. Dreptul de vot este un drept cetăţenesc şi imprescriptibil, iar datoria de a avea buletin een termenul de valabilitate nu este una cetăţenească, ci una impusă fără ca noi să fi fost vreodată eentrebaţi. cen niciun caz, nu este o faptă penală, sau care să decadă electorul din drepturi. Condiţionarea este una poliţienească. Vă pot spune că cel puţin 450.000 de cetăţeni din ţară şi cam tot ateeţia een străinătate, au, eentr-un echilibru dinamic, documentele expirate een preajma scrutinului. Trebuie să luptaţi pentru recuperearea celor cu actele expirate. Găsiţi pe blogul meu eentregul manual de luptă, dacă urmaţi balizele: şi . Scuzaţi prolificitatea şi diluţia. Am scris aşa cum m-am priceput. Dar găsiţi acolo argumente doctrinare (de doctrină juridică) teologice (de ontică administrativă) constituţionale şi procedurale. Căutaţi toate legile de organizare a alegerilor şi militaţi pentru eliminarea atributului: een termenul de valabilitate. Este vorba de aproape un milion de cetăţeni frustraţi de dreptul de vot. Insistaţi că legea penală (art.382) interzice een mod ceet se poate de constituţional eempiedicarea PRIN ORICE MIJLOACE a exercitării dreptului de vot. Dreptul de vot este unul negativ. Nu-i poţi cere cuiva să-şi dovedească cetăţenia* een mod eengust, cu documente een termenul de valabilitate, ci trebuie ca tu, statul, să laşi omul să voteze, iar dacă ai mijloace, şi ai, să-l contrazici CU DOVEZI certe că nu ar avea drept de vot. Dacă nu mergeţi simultan pe mai multe fronturi, degeaba introduceţi votul prin corespondenţă. Voturile vor fi anulate doar pentru că multe paşapoarte sunt expirate. Şi sunt expirate tocmai ale celor mai depărtaţi electori. Adică ale celor pe care vreţi să-i atrageţi. * Contestaţi legea 21/1991 a cetăţeniei. Acolo sunt enumerate prea restrictiv actele doveditoare. Atacaţi-o. Daţi ca exemplu Incidentul Tokio. Cetăţenia nu este ceva prescriptibil, iar buletinul nu este un ontracti de cetăţenie cu durată limitată. Cetăţenia este. Şi trebuie recunoscută de către stat ceN ORICE CONDIŢII. Nu vă lăsaţi călcaţi een picioare!