Ce inseamna cu adevarat sa fii un gurmand? Sa cunosti tot ce se poate despre rafinamentul artei culinare si specialitatile unor bucatarii nationale faimoase? Sa poti recunoaste imediat condimente si mirodenii rare, exclusiviste, pe care doar unii chefi au curajul si experienta necesare pentru a le folosi? Sa iti fie familiare nu doar retete costisitoare si restaurante de elita, dar si acele cercuri de pasionati, unde nu ai acces decat daca o meriti cu adevarat?
Intr-o poveste despre gust, rafinament, sacrificiu si mancaruri fine, Tyler si Margot (Nicholas Hoult si Anya Taylor-Joy) calatoresc pe o insula unde vor lua masa, alaturi de alti norocosi, la un restaurant exclusivist. Prea putini ajung aici si inca mai putini povestesc experienta traita acolo, unde un chef aparent excentric, dar unul dintre cei mai buni din lume, este gata sa ofere clientilor un meniu greu de imaginat. Si nu sunt singuri in fata lui Slowik (Ralph Fiennes), bucatarul sef elegant, rece si foarte politicos (la prima vedere). Au fost ales 12 norocosi, care se vor bucura de o bucatarie perfecta. Insa Slowik nu le-a pregatit doar specialitati uluitoare, ci si mai multe surprize. Surprize care nu mai tin de arta culinara (desi sunt inspirate sau mai curand legate de aceasta) si care va transforma o invitatie intr-un joc tensionat. Cu rezultate mortale.
Iar la finalul serii poate ca din cei 12 nu va mai ramane niciunul.