Vineri seară începând cu orele 18.00, în sala mare a Casei de Cultură, elevii de la Colegiul Naţional de Informatică "Spiru Haret" din Suceava şi-au programat Balul Bobocilor. Ridicarea cortinei s-a făcut pe cunoscuta piesă Ameno, a celor de la ERA şi în scenă a venit un popă ortodox, foarte sobru, care a început să dea cu aghiazmă prin sală. La el a venit un enoriaş pentru a se spovedi. Dialogurile dintre aceştia, purtate pe viu, au provocat râsul publicului aproape pe tot parcursul scenetei, mai ales atunci când preotul făcea referire la modalităţile sale de comunicare cu Divinitatea, care au evoluat pe măsura upgradării mijloacelor tehnice. Acum printr-un simplu "buzz" pe "mess", preotul intră în contact cu Dumnezeu şi cere tariful pentru iertarea păcatelor de la spovedanie. Această scenă de ridiculizare a actului negustoresc care a ajuns spovedania se încheie cu concluzia "Mare ţi-e buzunarul părinte!"
După această deschidere de efect, elevii au prezentat un filmuleţ care s-a dorit a fi punctul de plecare al spectacolului. Filmul ne prezintă o echipă operativă de agenţi, printre care era şi cel numit 007 din filmele cu James Bond, care în urma unei comenzi, dau năvală la "Spiru", bat pe cine prind în cale şi intră în liceu pentru "a racola" prezentatorii spectacolului. Şi elevii de la "Info" au arătat că nu sunt departe de "generaţia hamburger" prin deja omniprezentele mersul "opărit" şi cultul pumnului.
Decorul spectacolului, destul de modest, arăta clar că ideea show-ului, un clişeu uzitat până la saturaţie, este aceea a alegerii unei partenere pentru cel mai cunoscut spion al planetei.
În urma unor zgomote foarte puternice pătrund în scenă cei doi prezentatori aflaţi de acum în misiune. Aceştia introduc participantele la titlul de Miss Boboc sau parteneră a celui mai capabil spion din lume. Fetele îmbrăcate lejer în ţinută de zi aveau numărul de concurs scris de forma "00X", ca să amintească publicului pentru ce concurează. Intrarea fetelor a fost însoţită de o succintă prezentare a lor, care avea ca particularitate ce vor să devină când vor creşte. Agentul 007 a fost interpretat de un foarte talentat actor, care, deşi elev, ar putea face faţă cu brio pe orice scenă de teatru din ţară. Acestuia i se spunea Screech, după asemănarea cu personajului serialului Salvaţi de clopoţel, însă prin gesturi şi mimica feţei avea mult mai multe în comun cu Peter Falk, cel care îl întruchipa pe zăpăcitul, însă eficientul detectiv