inchide

Newsletter

Fii mereu legat de arta.Aboneaza-te la fluxul de stiri despre arta trimise direct pe mail-ul tau de catre artLine.ro
Artline.ro pe FaceBook Artline.ro pe Twitter Multimedia
ro | en
Contact
Upload lucrari

Bucuresti-Brasov: Concert de Craciun vibrate!festival - vibrate!festival Superstrings Orchestra

0 Comentarii


vibrate!festival,
cel mai tanar festival de muzica clasica al Brasovului, care se desfasoara in fiecare vara, in luna iunie, organizeaza pentru a doua oara un concert de Craciun dedicat partenerilor si prietenilor festivalului. 
 
Cei trei fondatori ai festivalului, Vlad Maistorovici, Diana Ionescu si Madalin Iacob, au plecat de la crezul ca muzica clasica este accesibila oricui si se poate canta in multe alte spatii decat cele obisnuite. Astfel in cele doua editii ale festivalului, muzica clasica a rasunat la Brasov in biserici, muzee, cafenele, ceainarii, licee, centre culturale, pub-uri, adica acolo unde se afla publicul. Acest crez ramane la fel de important si in alt proiectul al echipei vibrate!festival: concertul de Craciun.
 
Astfel dupa ce iarna trecuta concertul a avut loc la Muzeul National Cotroceni din Bucuresti, anul acesta concertul de Craciun va avea loc in doua spatii moderne, reprezentative: Atrium-ul Bibliotecii Nationale a Romaniei din Bucuresti si Aula Universitatii Transilvania din Brasov.
 
vibrate !festival a invitat la ambele editii ale sale tinere staruri ale scenei internatioanale din Marea Britanie, Ucraina, Germania, Rusia, Spania, Italia, Olanda, Elvetia, prezenta invitatilor straini fiind majoritara. Spre deosebire de festival, ansamblul cameral vibrate!festival Superstrings Orchestra a fost fondat de violonistul si compozitorul Vlad Maistorovici, directorul vibrate!festival, pentru a aduce impreuna cei mai buni instrumentisti romani si straini intr-o orchestra internationala bazata pe Romani. Avand intre membrii sai artisti care au evoluat la vibrate!festival si impartasind aceeasi viziune artistica, valorile ansamblului vibrate!festival Superstrings Orchestra sunt excelenta, traditia, inovatia si diversitatea in muzica clasica.
 
Concertul de Craciun vibrate!festival
cu
vibrate!festival Superstrings Orchestra


ARTISTI:
 
Diana Ionescu, pian
Vlad Maistorovici, leader
Karolina Weltrowska (Germania), Rasvan Dumitru, Roxana Curtgeafar, Andrei Stanciu, vioara
Meghan Cassidy (Marea Britanie), Traian Boala, Emma Rotomeza, viola
Matthijs Broersma (Olanda), Andreea Timiras, violoncel
Florentina Ciornei, contrabas
 
Program:


Luigi BOCCHERINI Musica Notturna delle strade di Madrid
Felix MENDELSSOHN Concert pentru pian si orchestra de coarde
- pauza -
Arvo PÄRT Summa
Vlad MAISTOROVICI Concert Transilvan
Benjamin BRITTEN Simple Simphony
 
BUCURESTI - 20 DECEMBRIE 2016, ORA 19.00 – BIBLIOTECA NATIONALA A ROMANIEI
Organizatori: Asociatia pentru Muzica, Arta si Cultura, Asociatia Culturala Paul Constantinescu, Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti”, Biblioteca Nationala a Romaniei, Kaufland Romania, Agentia Metropolitana Brasov

Parteneri
: Universitatea Romano-Americana Bucuresti, Floria.ro, Wagner Arte Frumoase si Povesti, Aqua Carpatica si Domeniile Samburesti, Aurel Virlan Photography, Kitarodia
Intrarea este libera in limita locurilor disponibile.


BRASOV - 21 DECEMBRIE 2016, ORA 19.00 – AULA UNIVERSITATII TRANSILVANIA
Organizatori: Asociatia Culturala Paul Constantinescu, Asociatia pentru Muzica, Arta si Cultura, Kaufland Romania, Agentia Metropolitana Brasov
 
Parteneri: Universitatea Transilvania Brasov, Universitatea Romano-Americana Bucuresti, 
Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti”, Kitarodia
Intrarea este libera in limita locurilor disponibile.

Parteneri media: Zile si Nopti, BizBrasov, Foreward Brasov, Semne Bune, Radio Romania Cultural, Radio Romania Muzical, Radio Trinitas, Radio Classic, Blitz Tv, Revista Tango – Marea Dragoste, The Art of Living, Ziarul Metropolis, Senso Tv, Tonica, Liternet.ro, B365, Ceasca de Cultura, Calendar Evenimente, Agentia de Carte, ArtOut, ArtLine, PR Wave, 4Arte.ro, Orasul Meu, In Oras, Bucharest Cultural Events, Buna Dimineata Bucuresti, Catchy, Autentici.ro, Gazeta de Stiri, Online Gallery, Jurnal de Bucuresti, societatesicultura.ro, Business Woman, RoEvents, Enciclopedia Muzicala, Societatea Muzicala, Romania Pozitiva, Buna Ziua Iasi, IQads, Revista Actualitatea Muzicala a UCMR, BookHub si Umblat.ro

 
Artisti 


Vlad Maistorovici
Leader, vioara, Romania


"Vlad Mastorovici este un violonist complet. Interpretarile sale prezinta siguranta tehnica, dublata de disponibilitatea de a impinge barierele pana ce ies scantei" (Musicweb International despre debutul Wigmore Hall), iar compozitiile sale ”au de o nota aparte” (The Daily Telegraph). 
 
Laureat al concursurilor internationale Tillett Trust si Young Concert Artist Trust, Vlad a sustinut numeroase aparitii ca solist pe marile scene in Marea Britanie, Franta, Olanda, Belgia , Germania, Elvetia, Italia, Croatia, Romania, Rusia, Israel, Statele Unite, Brazilia, in compania unor ansambluri ca Orchestra de Camera a Uniunii Europene, Orchestra de Camera din Lusanne, South Bank Sinfonia din Londra, Sinfonia Cymru Cardiff, Orchestra de Camera Radio Bucuresti. A avut privilegiul de a colabora de la o varsta frageda cu muzicieni de renume cum ar fi Pierre Amoyal, Dora Schwartzberg, Jeremy Menuhin, Ivry Gitlis, Gordan Nikolich. Impreuna cu ansamblul londonez Mercury Quartet a generat peste 15 noi compozitii ai celor mai importanti compozitori ai lumii din generatia sa.
 
“Atractiva si rezonanta” (Musical America), “plina de contraste vii” (London Financial Times) si caracterizata prin ”plasticitatea exprimarii” (Actualitatea Muzicala), muzica sa a fost abordata si inregistrata de interpreti si ansambluri renumite. Inspirata de experienta sa de interpret, compozitiile sale sunt la fel de diverse ca artistii si institutiile care le-au inspirat: de la ”minunatul vartej de sunete” (The Classical Reviewer) din Halo (comanda London Symphony Orchestra), sau dadismul ironic din reMix: vis cu vampiri (comanda a SIMN Bucuresti) la nationalismul romantic din Concert Transilvan (in prima auditie cu Dmitry Sitkovetsky si New European Strings), Maistorovici intotdeauna ”atinge o nota aparte” (The Daily Telegraph). La 17 ani a fost cel mai tanar castgator din istoria Concursului de Compozitie George Enescu.
 
Nascut in 1985 la Ploiesti, a urmat cursurile Liceului de arta Carmen Sylva. La virsta de 16 ani obtine o bursa la Yehudi Menuhin School unde studiaza cu Natalia Boyarskaya. Continua studiile la Royal College of Music din Londra cu Felix Andrievsky si compozitia cu Mark-Anthony Turnage si Jonathan Cole, si obtine diploma Master Soloist de la Haute Ecole de Musique Lausanne, sub indrumarea lui Pierre Amoyal. In repertoriul cameral l-a avut ca mentor pe Bruno Canino la Scoala de Muzica din Fiesole, Italia. S-a perfectionat la cursuri de maiestrie de traditie la Verbier, Keshet Eilon si Aldeburgh cu violonistii Viktor Pikaisen, Zakhar Bronn, Donald Weilerstein, Krszistof Wengrzyn, Phillipe Graffin, Anna Chumachenko, Boris Kushnier si compozitorii Magnus Lindberg, Oliver Knussen, Colin Matthews, Giaccomo Manzoni, Dan Dediu.



Diana Ionescu 
pian, Romania
 
“...sclipiri de virtuozitate si temperament a la Martha Argerich... momente magice care aduc aminte de Maria Joao Pires. Am fost martorii unei extraordinare empatii intre solista si orchestra care ne-a amintit de cele mai bune momente ale lui Nigel Kennedy”


Castigatoare a Marelui Premiu a Concursului International de Pian George Enescu 2001, precum si a Premiului Alexis Weissenberg Elvetia  si a Glass Sellers Trophy Londra 2010, Diana Ionescu a cantat in cadrul unor festivaluri importante precum Verbier Festival, Progetto Martha Argerich-Lugano, Kyoto Music Festival, George Enescu Festival si Beethoven Festival London.
 
Aceste realizari au adus-o in atentia unor faimosi muzicieni: Martha Argerich, Alexis Weissenberg, Ion Marin, Richard Goode si Murray Perahia, cu care a avut ocazia sa colaboreze in turnee importante din intreaga lume, cum ar fi in Franta, Belgia, Olanda, Spania, Elvetia, Japonia si Statele Unite ale Americii. De curand a inregistrat cu Orchestra Nationala Radio Concertul pentru Pian de Schumann si Concertul No 1 pentru pian de Mendelssohn. De remarcat si colaborarile cu Belcea Quartet, cu soprana Teodora Gheorghiu, cu violonistul Vlad Maistorovici si cu violoncelista Laura Buruiana.
 
Diana Ionescu s-a nascut in Romania si a inceput sa studieze pianul cu Prof. Sanda Bobescu si cu Prof. Olga Szell. Este absolventa a Liceului de Muzica George Enescu si a Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti, unde a fost eleva a cunoscutului pianist Dan Grigore. Diana si-a continuat studiile muzicale la Guildhall School of Music din Londra cu Joan Havill si Ronan O'Hora. A beneficiat de mentoratul pe termen lung al maestrilor Alexis Weissenberg si Richard Goode.

 
Matthijs Broersma

violoncel, Olanda
 
Matthijs Broersma a studiat la The Yehudi Menuhin School din Londra cu Louise Hopkins si Leonid Gorokhov, iar apoi la Guildhall School of Music & Drama si Hochschule der Künste, Berna. S-a perfectionat in masterclassuri cu Colin Carr, Bernard Greenhouse, Frans Helmerson, Gary Hoffman, Steven Isserlis si Arto Noras. Ca solist si muzician de camera a canta in toata lumea, in sali ca Wigmore Hall, Concertgebouw, Konzerthaus Berlin, Philharmonie Köln sau World Economic Forum in Davos, ca invitat al festivalurilor Pablo Casals Festival de la Prades, Menuhin Festival de la Gstaadt, Paxos International Music Festival din Grecia sau International Holland Music Sessions in Olanda. Este membru al ansamblului elvetian Gémeaux Quartett, cu care este laureat al premiilor internationale.



Traian Boala
viola, Romania
 
Traian Boala a studiat vioara, apoi viola la Liceul de Arta din Constanta. Studiile superioare la Facultatea de Muzica a Universitatii „Transilvania” din Brasov au fost urmate de studii de masterat la Academia de Muzica „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. A cantat succesiv in mai multe orchestre, intre care Orchestra de Camera „St. George” din Belgrad si Filarmonica „George Enescu” din Bucuresti. Actulamente este membru al Filarmonicii „Transilvania” din Cluj-Napoca. Este membru al Cvartetului Arcadia din Cluj, unul dintre cele mai bine cotate ansambluri din lume la ora actuala, laureat al concursurilor Osaka International Chamber Music Competition (2014), Wigmore Hall London International String Quartet Competition (2012), Almere International Chamber Music Competition (2011) si International Chamber Music Competition Hamburg (2009).

 
Roxana Barsan
vioara, Romania
 
Roxana Barsan s-a nascut la Satu Mare, unde a inceput studiul viorii cu profesoara Ibolya Murvai si a continuat cu profesorul Danil Raceu. A absolvit Liceul de Muzica "Dinu Lipatti" din Bucuresti, apoi Facultatea de Muzica din Brasov la clasa profesorului Valeriu Rogacev. In 2008 a obtinut diploma de Master de la Hochschule für Musik Würzburg, unde a studiat la clasa profesorului Sören Uhde. Din 2001 este membra a orchestrei Filarmonicii Brasov. De-a lungul timpului a colaborat cu diverse orchestre de proiect precum Orchestra Romana de Tineret, Camerata Regala, Kamerata Kronstadt, orchestra de camera Miercurea Ciuc. Face parte din cvartetul baroc "Quartetto Brassovia" si din cvartetul rock "4Tune Quartet".

 
Florentina Ciornei
contrabas, Romania
 
Florentina Ciornei a studiat la Liceul de Muzica Dinu Lipatti si Universitatea de Muzica Bucuresti. Distinsa cu numeroase premii nationale, este angajat al Operei Nationale Bucuresti din 2004 si devine sef de partida in 2008. Colaboreaza cu Orchestra Nationala Radio, Symphacotory Orchestra, Ansamblul Icon Arts, Orchestra Fundatiei Principesa Margareta si Orchestra Fundatiei Romane pentru Excelenta in Muzica, alaturi de care a sustinut turnee in Tunisia, Ungaria, Repyblica Moldova si Israel.



Meghan Cassidy
viola, Marea Britanie
 
“Violista Meghan Cassidy se remarca prin sunet rafinat, simt cameral si personalitate” (The Strad). A studiat la Royal Academy of Music cu Garfield Jackson si s-a perfectionat in Germania cu Tatjana Masurenko si Nabuko Imai. A cantat pe marile scene si festivaluri ca Wigmore Hall si Queen Elisabeth Hall, Oxford Chamber Music Festival, Grindelwald Chamber Music Festival Switzerland, Verona Chamber Music Festival, North Yorkshire Moors Chamber Music Festival and the Kammermusikfest Sylt, Germania, ca solista sau membra a ansamblului Solstice Quartet. Este invitata ca Guest Principal Viola a orchestrelor BBC National Orchestra of Wales, Royal Liverpool Philharmonic Orchestra, Opera North si Royal Scottish National Orchestra.

 
Rasvan Dumitru
vioara, Romania
 
Rasvan Dumitru a urmat Liceul de Arta din Brasov, apoi Academia de Muzica „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. Distins cu premii la o serie de concursuri nationale si internationale, si semifinalist la Concours Musical International de Montreal (2006), violonistul a aparut cu succes si in postura de recitalist, in tara si in strainatate (Germania, Austria, Elvetia, Olanda). A concertat ca solist cu o serie de orchestre romanesti, intre care Filarmonica din Brasov, Filarmonica de Stat “Transilvania” din Cluj-Napoca, Orchestra de Camera a Radiodifuziunii Romane. Sef al partidei viorii a doua a Filarmonicii de Stat „Transilvania”, este membru al Cvartetului Arcadia din Cluj, unul dintre cele mai bine cotate ansambluri din lume la ora actuala, laureat al concursurilor Osaka International Chamber Music Competition (2014), Wigmore Hall London International String Quartet Competition (2012), Almere International Chamber Music Competition (2011) si International Chamber Music Competition Hamburg (2009). Canta pe o vioara Leon Fischesser atribuita pe viata de catre fundatia elvetiana Musique et Vie in urma unui concurs organizat in 2005.



Emma Rotomeza
viola, Romania
 
Nascuta in 1985 la Ramnicu Valcea, Emma Rotomeza a absolvit Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti, cu o bursa Erasmus de 6 luni la Conservatorul Eduardo Martinez Torner din Spania. S-a perfectionat la International Menuhin Music Academy din Elvetia cu Liviu Prunaru, Sophia Reuter , Johannes Eskaer, Ettore Causa, Pablo de Naveran, Maxim Vengerov, Oleg Kaskiv, Ivan Vukcevic si Niall Brown, cantand alaturi de acesti muzicieni ca solista a Cameratei Menuhin pe scene ca KKL Luzern, Palais Princier Monaco, Estoril Festival Portugalia, Darmstadt Orangerie, Ateneul Roman, Okayama Miki Memorial Hall, Matsuyama Hall, Hiroshima Phoenix Hall Japonia.



Andrei Stanciu
vioara, Romania
 
Violonistul Andrei Stanciu, nascut la Brasov, este absolvent al Academiei Internationale de Muzica Yehudi Menuhin din Elvetia unde a avut ocazia de a studia 4 ani cu celebrii violonisti Maxim Vengerov, Liviu Prunaru si Oleg Kaskiv. A inceput studiul viorii la varsta de 7 ani la Brasov si urmeaza cursurile Universitatii de Arte «George Enescu» din Iasi, studiind vioara si muzica de camera cu prof. univ. dr. Bujor Prelipcean. S-a perfectionat cu Gyorgy Pauk, Gyula Stuller, Stefan Gheorghiu, Bogdan Zvoristeanu, Ani Kavafian, Leonid Kerbel, Eduard Schmieder, Valery Vorona,  Alexandru Tomescu si Florin Paul. Laureat in 2016 cu Premiului 1 la Concursul International de Muzica ”Grand Prize Virtuoso – London”, a cantat pe marile scene si festivaluri ale lumii ca membru al Cameratei Menuhin, cum ar fi Menuhin Festival Gstaadt, Paleo Festival, Tibor Varga Festival, Les Folles Journees J.S.Bach Elvetia, SolidArtis Festival Polonia, Festival do Estoril Portugalia, Juventudes Musicales Madrid, Incontri di Terra di SienaItalia, Vengerov Festival Israel.



Andreea Timiras
violoncel, Romania
 
Nascuta intr-o familie cu traditie muzicala, incepe studiul violoncelului sub indrumarea tatalui, prim violoncelist al Orchestrei Simfonice Siciliene din Palermo. Absolventa a Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti la clasa profesorilor Aurel Niculescu si Marin Cazacu, se perfectioneaza la cursurile de maiestrie artistica pentru violoncel cu David Geringas si la cursurile de muzica de camera cu Trio Abegg. Membru al Orchestrei Simfonice Siciliene in perioada 2001- 2015, desfasoara o bogata activitate solistica si camerala, abordand genuri dintre cele mai diferite: de la muzica veche alaturi de Ansamblul de BAROCkeri, la Astor Piazzolla si jazz-traditional sicilian impreuna cu grupul Innovative String Quintet si de la repertoriul world fusion alaturi de formatia Imago Mundi, la cel contemporan, pentru care primeste distinctii speciale.

 
Karolina Weltrowska
vioara, Germania
 
Nascuta in Polonia, Karolina Weltrowska a studiat vioara cu Mirosław Ławrynowicz la Varsovia si  Priya Mitchell la Frankfurt. S-a perfectionat in muzica de camera la European Chamber Music Academy cu Hatto Beyerle. Laureata a concursurilor internationale de la Harleen, Olanda, Sondershausen si Joseph Joachim Chamber Music Competition Weimar, Germania, este invitata a festivalurilor de renume ca Lockenhaus, Oxford Chamber Music Festival, Osnabrück and Schleswig-Holstein sau Kuhmo Chamber Music Festival Finlanda, Sapporo si New York. Este membra a ansamblului danez MidtVest.


Decembrie 2016
Voteaza


Comentarii 0 comentarii
Scrie comentariu
Introdu mai jos textul de aici
Scrie in casuta de mai sus codul de verificare
Alte articole din:
Noutati
Depeche Mode lanseaza Strange Strange Too pe Blu ray pentru prima oara
Depeche Mode lanseaza Strange/Strange Too pe Blu-ray pentru prima oara

Trupa Depeche Mode va lansa in decembrie o surpriza pentru fani, cele doua colectii de videoclipuri Strange (aparuta initial in 1998) si Strange Too (1990) pentru prima oara pe Blu-ray si DVD. Noul ...

Albumul Atom Heart Mother va fi reeditat intr o editie speciala
Albumul “Atom Heart Mother” va fi reeditat intr-o editie speciala

Lansat in 1970, “ Atom Heart Mother ” a fost albumul de studio cu numarul cinci pentru Pink Floyd, un succes comercial (primul lor disc ce ajungea pe prima pozitie in topurile britanice) ...

Judas Priest va lansa un nou album Invincible Shield
Judas Priest va lansa un nou album: Invincible Shield

Trupa Judas Priest a anuntat un nou album de studio, “ Invincible Shield ”, discul cu numarul 19 din lunga istorie a trupei si primul cu muzica noua de la “ Firepower ”, lansat ...

Un nou single The Rolling Stones Sweet Sounds of Heaven
Un nou single The Rolling Stones: Sweet Sounds of Heaven

Dupa ce a surprins anuntand un nou album, The Rolling Stones le ofera fanilor si o noua piesa, “ Sweet Sounds of Heaven ”, care va fi inclusa pe viitorul disc “ Hackney Diamonds ...

Bodyguardul 2023
Bodyguardul (2023)

O comedie de actiune cu John Cena, Alison Brie si Juan Pablo Raba in rolurile principale Cunoscut pentru aparitiile sale in pelicule pline de actiune si infruntari pe viata si pe moarte, John Cena ...

 fabriKa o noua premiera Gigi Caciuleanu Romania Dance Company
“fabriKa”, o noua premiera Gigi Caciuleanu Romania Dance Company

Distins de curand cu „Premiul LUXMUNDI” in cadrul Galei Premiilor Radio Romania Cultural 2015, unul dintre cei mai cunoscuti artisti romani pe plan mondial, coregraful Gigi Caciuleanu ...

Portret Atelier OVIDIU SIMIONESCU VIRTUTILE
Portret/ Atelier: OVIDIU SIMIONESCU. VIRTUTILE

Portret/ Atelier: OVIDIU SIMIONESCU. VIRTUTILE 25 martie – 19 aprilie 2015, Sala Irina Nicolau Muzeul National al Taranului Roman Muzeul National al Taranului Roman va asteapta duminica, ...

Actorii selectati in proiectul 10 pentru FILM
Actorii selectati in proiectul 10 pentru FILM

Primii actori selectati in noul proiect al Festivalului International de Film Transilvania, 10 pentru FILM, vor fi in centrul atentiei anul acesta, la Cluj. 10 dintre cei mai talentati actori de pe ...

Cum era sa joace vulpea din Antichristul lui Lars von Trier in Visul lui Adalbert al lui Gabriel Achim
Cum era sa joace vulpea din Antichristul lui Lars von Trier in Visul lui Adalbert al lui Gabriel Achim

Vulpea vorbitoare din filmul care a socat Cannes-ul in 2009, "Antichristul", a fost la un pas sa apara in primul lungmetraj al lui Gabriel Achim, "Visul lui Adalbert". Regizorul a ...

Matei Stircea Craciun va sustine la Institutul Cultural Roman conferinta Abordari hermeneutice ale sculpturii brancusiene
Matei Stircea - Craciun va sustine la Institutul Cultural Roman conferinta "Abordari hermeneutice ale sculpturii brancusiene"

Marti, 21 februarie 2012, de la ora 18.30, la Institutul Cultural Roman (Aleea Alexandru 38) va avea loc conferinta „Abordari hermeneutice ale sculpturii brancusiene“, sustinuta de Dr. ...

Mos Ion Roata si Cuza Voda

Intre taranii fruntasi care au luat parte, impreuna cu boierii, cu episcopii si cu mitropolitul tarii la Divanul ad-hoc din Moldova, in 1857, era si mos Ion Roata, om cinstit si cuviincios, cum sunt ...

Primii cautatori de comori cu legitimatie

Doar 100 de oameni au dreptul, oficial, sa caute comori pe teritoriul tarii noastre. Sunt membri ai Asociatiei Cautatorilor de Comori si Tezaure din Romania si au legitimatii care ii feresc de ...

Scoala in Spania
Scoala in Spania

Sistemul educational spaniol include atat scoli nationale cat si institutii de invatamant internationale, care respecta traditiile scolilor din Marea Britanie, Franta, Germania si nu numai, ...

Revista "Cutezatorii" se intoarce

Revista Cutezatorii, publicatie ce a leganat visele adolescentilor din regimul de trista si nostalgica amintire, se intoarce. De data aceasta, in format digital. Este vorba despre site-ul ...

Mircea Miclea si Cristian Adomnitei suparati pe reforma Ecaterinei Andronescu
Mircea Miclea si Cristian Adomnitei, suparati pe reforma Ecaterinei Andronescu

Mircea Miclea, fost ministru al Educatiei, este de parere ca resursele umane si alte segmente care formeaza invatamantul romanesc ar putea sa beneficieze de bani din fonduri europene cu care ...

Newsletter

Fii mereu legat de arta.Aboneaza-te la fluxul de stiri despre arta trimise direct pe mail-ul tau de catre artLine.ro

Va recomandam

The Beatles lanseaza la inceputul lunii noiembrie ultimul cantec:  “Now and Then” The Beatles lanseaza la inceputul lunii noiembrie ultimul cantec: “Now and Then”
“ Now and Then ” va putea fi ascultat in sfarsit in primele zile ale lunii viitoare, cand va fi lansat in format digital, iar ulterior si sub forma unui single dublu, impreuna cu ...
Alte recomandari:
Il Porcellino, una dintre cele mai populare atractii ale Florentei Premiul Nobel pentru Literatura 2023 a fost castigat de scriitorul norvegian Jon Fosse Bruce Springsteen a lansat o noua piesa, “Addicted to Romance”, care va fi inclusa pe coloana sonora a filmului “She Came to Me” Pieptenele pentru mustata care i-a apartinut lui Freddie Mercury s-a vandut cu peste 150 000 de lire + Vezi mai multe

Facebook

Fii prietenul nostru pe Facebook si pastreaza legatura cu lumea artei oriunde te-ai afla.

art-Travel

Muzeul Louis de Funes Muzeul Louis de Funes A fost jandarmul Ludovic Cruchot intr-o serie de filme care s-au bucurat de o incredibila popularitate. L-a jucat pe Harpagon, a fost expertul in gastronomie Charles Duchemin, l-a infruntat pe Fantomas si a jefuit o banca alaturi de intreaga familie, a ... Alte destinatii: Acasa la August Macke Acasa la Cezanne in Aix-en-Provence Mozart la Brno Cea mai mica statuie din Stockholm Lituania, tara cu unul dintre cei mai batrani stejari din lume + Destinatii pe meridiane

teatru, carte, film

Filme. Teatru. Concerte.:
Umbra lui Caravaggio
Umbra lui Caravaggio Viata unuia dintre cei mai controversati, influenti si fascinanti pictori din toate timpurile ajunge pe marile ecrane intr-un film regizat de Michele ......
+ alte recomandari: Filme. Teatru. Concerte.
Carte Artline:
Hotul de arta de Michael Finkel
Hotul de arta de Michael Finkel Stephane Breitwieser. Un nume prea putin cunoscut in istoria artei recente. Nu a fost nici pictor, nici sculptor, nici un grafician sau gravor de ......
+ alte recomandari: Carte Artline