Rodul colaborarii dintre doi muzicieni cu decenii de activitate care sunt in acelasi timp indragostiti de stiinta, noua balada este compusa de Graham Gouldam, iar Brian May contribuie cu mai multe pasaje in care este usor de recunoscut celebra sa chitara, Red Special, omniprezenta pe toate albumele Queen sau in sutele de concerte sustinute atat alaturi de Freddie Mercury si John Deacon, cat si ulterior. Deja lansata in mediul online, noua piesa este insotita si de un videoclip cu imagini surprinse de telescopul care va schimba foarte probabil viziunea noastra asupra spatiului.
Succesorul mult mai cunoscutului Hubble, acest nou proiect NASA a realizat deja o serie de fotografii color uluitoare, ce au fost prezentate pe site-ul oficial NASA in data de 12 iulie. Iar Brian May, care in perioada 1970-1974 era inscris la Imperial College unde isi pregatea doctoratul, avea sa revina la cercetarea stiintifica abia in 2006, cand era deja cunoscut in toata lumea ca unul din cei patru membri ai formatiei Queen. In doar un an, muzicianul a reusit sa obtina doctoratul in astrofizica tot la Imperial College din Londra, locul unde formatia Queen a sustinut mai multe concerte in anii de inceput.
De fapt cel de al doilea concert al formatiei a avut loc pe 18 iulie 1970 la Imperial College, in fata unui public nu mai mare de 50 de persoane, dupa cum isi amintea peste ani Brian May. A fost prima data cand pe afise aparea numele Queen, concertul in care trupa a anuntat ca fostul membru, Tim Staffell, a ales sa plece, fiind inlocuit cu un anume Freddie Mercury. Care isi va schimba oficial numele abia in 1973, dar pana atunci toti cei care urmareau trupa il cunosteau doar ca excentricul si explozivul vocal al unei noi formatii, cunoscut ca Freddie sau Freddie Mercury. Era inca perioada in care basisul era Mike Grose, si va mai trece timp pana cand John Deacon, cel care a completat perfect istoria Queen, avea sa li se alature.