25 mai 2015
Ti-ar placea sa inveti sa pregatesti gustari spaniole si sa degusti vinurile care le insotesc? Apropie-te de savoarea bucatariei spaniole, participand la un atelier gastronomic.
Instituto Cervantes din Bucuresti, cu sprijinul restaurantului “El Puerto Ibérico” si al “Selecciona Hub”, organizeaza un atelier de gastronomie in care chef Marcos Antonio Cano Ruiz si Eduardo García del Amo, reprezentatul cramelor spaniole care ofera vinurile pentru atelier, ne vor arata cum se pregatim patru varietati de mancaruri spaniole: "crema de yogur con bacalao y coulis de pimientos", "gazpacho andaluz", "tartar de atún con cítricos y huevos negros" y "solomillo de cerdo con vino mostaza y miel"
Fiecare fel va fi insotit de vinul care i se potriveste, iar participantii vor degusta, la cina cu care se incheie procesul de invatare, diverse vinuri spaniole.
Data si ora: luni, 25 mai (18.00 h - 20:00h.)
Loc: Restaurante “El Puerto Ibérico”, Calea Dorobantilor 61-63
Pret: 150 lei
Numar maxim de cursanti: 15
Inscrieri si rezervari de loc: cult3buc@cervantes.es si la tel. 021 210 27 37, Secretariatul de Cursuri al Instituto Cervantes
Limba: spaniola si romana
Data-limita de inscrieri: 25 mai, ora 15:00
Mai 2015